Contact Info

Corné van Oosterhout

0647-159129

corne@ijsvogels.nl

IJsvogels.nl

Facebook

Instagram

 

Overige fotografie

Kneeke.com

Hoe kom ik hier?

In mijn hand zit een xSIID-implantaat.

Deze wordt ingebracht met een injector, dit voel je wel even, het is iets pijnlijker dan de naald wanneer je bloed doneert. Is de naald er eenmaal uit dan heb je er nog nauwelijks last van.

De xSIID is iets groter dan een rijstkorrel, bevat geen batterij, maar een spoel. Een lezer (bijv. je telefoon) wekt met een spoel een magnetisch veld op, de xSIID pikt dit op en genereert een spanning waarop de chip in het implantaat kan werken. Zo wordt de chip uitgelezen. De LED die oplicht is slechts voor de lol, maar ook wel handig om te zien of er ‘verbinding’ is.

Het is ongevaarlijk, bestaat al jaren, heeft geen bijwerkingen, de chip gaat niet zwerven in je lichaam, onze huisdieren chippen we al jaren en daar kijkt niemand nog van op.

Wat kun je ermee?

In de chip is geheugen voor ongeveer 2000 karakters (letters, cijfers, tekens) en die kun je zelf beschrijven met een app op de telefoon of via speciale software en een USB-lezer. Je kunt er bijvoorbeeld wachtwoorden of adresgegevens in opslaan. Wanneer je straalbezopen gevonden wordt kan de Dierenambulance je weer naar huis brengen. Mijn belangrijkste toepassing in de toekomst wordt het ont- en vergrendelen van de (nog te bouwen) camper.

Meer informatie vind je hier: https://tattooist.nl/?page_id=2266