Foto’s

Hieronder een selectie foto’s van ijsvogels, gemaakt tijdens mijn vele uren observatie. Hoewel het vaak afzien is met lange wachttijden in de meest onmogelijke houdingen, lage temperaturen en onzekere vooruizichten, is het toch altijd weer geweldig mooi om in de verte het schelle ‘tieee’ aan te horen komen en de ijsvogel te zien landen op die tak waar jij hem had verwacht.

De meeste foto’s zijn gemaakt met een Nikon D800, sinds half 2013 een zeer trouwe metgezel. Opgegroeid met het fotograferen op diafilm, probeer ik nu ook met de huidige technieken toch de ijsvogels al beeldvullend te fotograferen, de meeste foto’s op de site zijn dan ook niet of nauwelijks gecropped. Hierdoor is het mogelijk de foto’s af te drukken op zeer grote formaten, met nog steeds een uiterst scherpe afbeelding.

Om aan de toenemende vraag om in het bezit te komen van een mooie ijsvogelfoto tegemoet te komen, heb ik een winkel geopend met behulp van de service van ‘Werk aan de muur’, een toonaangevende prijswinnende verzorger van kwaliteitsprints op diverse materialen.

Wil je je huis, kantoor of andere ruimte opvrolijken met een van mijn foto’s, klik dan op de foto van je keuze om naar mijn winkel op ‘Werk aan de muur’ te gaan.

9 thoughts on “Foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>