Foto’s

Hieronder een selectie foto’s van ijsvogels, gemaakt tijdens mijn vele uren observatie. Hoewel het vaak afzien is met lange wachttijden in de meest onmogelijke houdingen, lage temperaturen en onzekere vooruizichten, is het toch altijd weer geweldig mooi om in de verte het schelle ‘tieee’ aan te horen komen en de ijsvogel te zien landen op die tak waar jij hem had verwacht.

De meeste foto’s zijn gemaakt met een Nikon D800, sinds half 2013 een zeer trouwe metgezel. Opgegroeid met het fotograferen op diafilm, probeer ik nu ook met de huidige technieken toch de ijsvogels al beeldvullend te fotograferen, de meeste foto’s op de site zijn dan ook niet of nauwelijks gecropped. Hierdoor is het mogelijk de foto’s af te drukken op zeer grote formaten, met nog steeds een uiterst scherpe afbeelding.

Om aan de toenemende vraag om in het bezit te komen van een mooie ijsvogelfoto tegemoet te komen, heb ik een winkel geopend met behulp van de service van ‘Werk aan de muur’, een toonaangevende prijswinnende verzorger van kwaliteitsprints op diverse materialen.

Wil je je huis, kantoor of andere ruimte opvrolijken met een van mijn foto’s, klik dan op de foto van je keuze om naar mijn winkel op ‘Werk aan de muur’ te gaan.

Let op, er zijn meerdere pagina’s met foto’s, onderaan de laatste foto vind je de klikbare paginanummers.

13 thoughts on “Foto’s

  1. Zeer mooie foto’s van dit bijzondere vogeltje. Zelf fotograaf ik ook veel vogels en ook de IJsvogel. Vraag mij af bij actiefoto’s of vliegfoto’s wat de sluitertijd is? Die zal wel heel kort zijn neem ik aan.

  2. Wat een super foto s.Ben niet gauw jaloers maar…Ben zelf heel wat vrije uurtjes onderweg in zeeland om ons blauwe torpederen op de foto te zetten.Maak op diverse plekken zitplaatsen .En dan maar hopen dat ze op de stok gaan zitten.Maar dan nog de foto!!!!Jou is het super gelukt hoor

    • Dankjewel Wilma voor het leuke compliment! 🙂 Volhouden is mijn grootste tip! 😉 Een vast plekje maken wanneer de mogelijkheden er zijn met een (permanent) tentje, je kansen worden vele malen groter dan. Succes! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *