Foto’s

Hieronder een selectie foto’s van ijsvogels, gemaakt tijdens mijn vele uren observatie.

Om aan de toenemende vraag om in het bezit te komen van een mooie ijsvogelfoto tegemoet te komen, heb ik een winkel geopend met behulp van de service van ‘Werk aan de Muur’, een toonaangevende prijswinnende verzorger van kwaliteitsprints op diverse materialen. Werk aan de Muur is ook bekend van het tv-programma VT-Wonen, weer verliefd op je huis.

Wil je je huis, kantoor of andere ruimte opvrolijken met een van mijn foto’s, klik dan op de foto van je keuze om naar mijn winkel op ‘Werk aan de Muur’ te gaan. De getoonde prijzen zijn slechts als voorbeeld voor het getoonde materiaal en formaat, bij Werk aan de Muur is een keur aan materialen en formaten beschikbaar.

Let op, er zijn meerdere pagina’s met foto’s, onderaan de laatste foto vind je de klikbare paginanummers.

13 gedachten over “Foto’s

  1. Zeer mooie foto’s van dit bijzondere vogeltje. Zelf fotograaf ik ook veel vogels en ook de IJsvogel. Vraag mij af bij actiefoto’s of vliegfoto’s wat de sluitertijd is? Die zal wel heel kort zijn neem ik aan.

  2. Wat een super foto s.Ben niet gauw jaloers maar…Ben zelf heel wat vrije uurtjes onderweg in zeeland om ons blauwe torpederen op de foto te zetten.Maak op diverse plekken zitplaatsen .En dan maar hopen dat ze op de stok gaan zitten.Maar dan nog de foto!!!!Jou is het super gelukt hoor

    1. Dankjewel Wilma voor het leuke compliment! 🙂 Volhouden is mijn grootste tip! 😉 Een vast plekje maken wanneer de mogelijkheden er zijn met een (permanent) tentje, je kansen worden vele malen groter dan. Succes! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.