Nieuwe foto’s op canvas verkrijgbaar

Sinds augustus vorig jaar ben ik bezig met een project waar ik in 2002 noodgedwongen mee moest stoppen. Ruim 12 jaar bleef het kriebelen, maar was ik niet in de gelegenheid om het project nieuw leven in te blazen. Tot ik vorig jaar de mogelijkheid kreeg om dit weer op te pakken en ik vol goede moed aan de slag ben gegaan. Nu bijna een jaar verder begint het zijn vruchten af te werpen en ben ik weer in staat om het visgedrag van het mooiste vogeltje van Nederland vast te leggen.

 

ijsvogel_ALC5492Om een zo optimaal mogelijke kwaliteit te bereiken heb ik alle randvoorwaarden zo veel mogelijk onder controle gebracht om de kansen op een goede opname te vergroten. Maar dan nog is een weekend van drie dagen soms maar goed voor enkele bruikbare opnamen. Via mijn fotoshop op ‘Werk aan de muur’ kunt u nu ook deze bijzondere foto’s als afdruk bestellen, op papier, canvas of bijvoorbeeld Xpozer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.